Trendy Bohemian style sieraden 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Boho

Iedereen is wel bekend met Bohemian style sieraden ondanks deze trend even uit het oog verloren was is het nu weer populairder dan ooit. Kleurrijke armbanden, kettingen en  enkelarmbandjes geschikt voor elk persoon. Of je nu houdt van schelpjes, natuursteen, zilver, goud of weer een andere kleur alles is mogelijk binnen de Bohemian style. Ook de combinaties van meerdere materialen is mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld leer met zilver combineren, tevens is natuursteen ook perfect samen met een glimmend stalen bedelarmbandje. Maar mocht je het liever iets subtieler houden kan dit ook prima met Bohemian sieraden. Kortom alles is mogelijk wanneer je Bohemian trend volgt.

 

Combineren van Bohemian sieraden

Normaliter is men gewend om een ketting om te doen en dat is het. Maar hoe tof is het om sieraden te combineren en af te stellen of elkaar, of om soms juist een niet voor de hand liggende kleurcombinatie te maken. Wat nu vooral in is het combineren van kettingen, zo kun je een kleurrijke kralenchoker combineren met een wat subtiele zilveren muntenketting. Elke combinatie zorgt voor een nieuwe uitstraling die past bij jouw outfit. Heb je zin in kleur? Dan ga je voor die prachtige koraalgekleurde ketting met de turquoise armband en wanneer het even niet zo speciaal hoeft te zijn kun je ook ervoor kiezen om één uniek sieraad individueel te dragen. Wanneer je liever kiest voor één uniek sieraad zijn handgemaakte sieraden de uitkomst. Deze exclusieve aankoop zorgt ervoor dat er nooit iemand anders hetzelfde zal dragen.

 

Handgemaakte Bohemian sieraden voor jouw outfit

Houd je ook zo van unieke items om je outfit mee af te maken? Dan zijn Bohemian sieraden de perfecte keus. Als je een nonchalante outfit draagt, bijvoorbeeld een luchtige strandjurk en net wat extra kleur wilt toevoegen kan een felblauwe Bohemian armband of ketting de uitkomst zijn. Ook als je een leuke jeans met een blouse aan trekt en net wat glamour mist zijn  hippe Bohemian sieraden het antwoord. Zo kun je van een saaie outfit toch iets origineels maken. Over origineel gesproken, Bohemian sieraden zijn vaak handgemaakt. Wat bijzonder is aan handgemaakte sieraden is dat alleen jij dat gave kettinkje, (enkel)armbandje of ring hebt. Hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat er maar één uitvoering van jouw sieraad op de hele wereld bestaat. Hiernaast is elk sieraad met veel liefde en vakkundige ervaring gemaakt speciaal voor jou.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *