Hoe kun je positief in het leven staan?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

vrouw meisje

Als er iets ontzettend belangrijk is voor je dagelijkse portie geluk en plezier dan is het wel positief in het leven staan. Een positieve houding ten opzichte van alles wat er met jou en om je heen gebeurt levert namelijk ook vaak positieve resultaten op. En als alles juist tegenzit is een positieve houding belangrijk om daarmee te kunnen dealen. We zijn als mensen geneigd om te piekeren en altijd het ergste in dingen en gebeurtenissen te zien. Dit is echter niets meer of minder dan de verkeerde kant op fantaseren. Want wat als je juist overal het positieve in zou zien en je probeert te genieten van dingen, ondanks dat ze misschien niet zo zijn als je ze graag zou willen? Positief in het leven staan lijkt heel erg moeilijk, maar je kunt het gewoon leren. Bij diverse instellingen in Nederland bieden ze bijvoorbeeld lessen in meditatie, acceptatie en daarbij horend positiviteit. En dan hebben we het heus niet over de Tskajja-beweging van Emile Ratelband, maar over pure positiviteit, terwijl je je focust om het hier en nu. Gewoon ‘zijn’ met een situatie in plaats van erover te oordelen brengt je vaak al heel veel rust. Dan zul je namelijk beseffen dat alles nu al goed is, dat er niets hoeft te veranderen en dat je leven er veel mooier uitziet dan je aanvankelijk dacht.

Positief in het leven staan trekt mooie dingen aan

We hebben allemaal al eens gehoord van De wet van Aantrekking, oftewel The Law of Attraction. Deze wet is gebaseerd op het feit dat het gelijke het gelijke aantrekt, en dat je door positief en vol vertrouwen het leven tegemoet te treden ook fijne dingen aantrekt die daarbij passen. Positief in het leven staan is ontzettend belangrijk als je goede dingen wilt aantrekken, of we het nu hebben over een fijne relatie, een fijne baan of andere positieve zaken die jou gelukkig maken. Wat het ook is dat je wilt hebben of manifesteren in je leven, een positieve houding is super belangrijk als je iets wilt bereiken. Positief in het leven staan is als het ware de corner stone van The Law of Attraction, want met een negatieve houding kun je niks positiefs bewerkstelligen.

Je leven vormgeven met je gedachten

Wil jij ook veranderingen bewerkstellingen in je leven en dit doen door middel van De Wet van Aantrekking? Leer dan als eerste om te allen tijden super positief in het leven te staan. Heb vertrouwen in alles wat komt en hoe het leven je kan helpen en steunen. Want als jij er constant op vertrouwt dat alles wat je nodig hebt vanzelf naar je toe komt dan zal dit ook gebeuren, wat het ook is dat je wenst. En door positief naar de dingen te kijken die je nog niet bevallen, zullen ook deze in positieve zin veranderen. Probeer het eens, het zal je veel geluk, voorspoed en plezier opleveren!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *