Bootverhuur Amsterdam

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

156 Bootverhuur Amsterdam

Heerlijk met een bootje door de grachten of op een meertje, wie vindt dat nu niet leuk? Maar niet iedereen heeft natuurlijk een eigen boot. Het kost namelijk best nog aardig wat geld. En niet alleen de aankoop, maar ook een eventuele aanlegplek kost geld, als je zelf niet naast een slootje woont. Kortom, varen is leuk, maar niet iedereen heeft een eigen boot. Gelukkig is het heel makkelijk om ergens een bootje te huren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar bootverhuur in Amsterdam? Dan zou je Kawa Sport eens uit kunnen checken, maar er zijn nog veel meer soortgelijke verhuurbedrijven. Google maar eens op de term ‘bootverhuur’ en je krijgt een hoop resultaten te zien. Elk bedrijf biedt weer andere vaartuigen aan, dus kijk eens goed rond en misschien zit er wel iets voor je tussen.

Niet alleen voor bootjes

Bootverhuurbedrijven zijn er niet alleen om bootjes te huren. Vaak is het namelijk ook mogelijk om bijvoorbeeld een waterfiets, kano of een ander drijvend vaartuig te huren. Informeer eens bij een bootverhuurbedrijf en vraag eens naar de mogelijkheden. Een dagje kanoën is namelijk erg leuk, bijvoorbeeld om te doen met de familie, met collega’s of met een groepje vrienden, en tegelijkertijd goed voor de conditie. Er zijn verschillende soorten kano’s, dus ook hier is het devies: vraag naar de mogelijkheden. Sommige verhuurbedrijven verhuren ook waterfietsen en elektronische bootjes. Met een waterfiets krijg je nog een beetje beweging, terwijl een elektrisch bootje ideaal is om heerlijk op het water te ontspannen. Neem wat drankjes mee, een paar boterhamen en andere snacks en je zit gebakken.

Een heerlijk dagje uit

Er is niets zo fijn als een zomerse dag op het water rondbrengen. Combineer het eens met een picknick of een BBQ achteraf en je hebt de dag van je leven. Maar vergeet je natuurlijk niet goed in te smeren, want op het water gaat het hard met die zonnestralen! Kortom, denk eens aan het huren van een vaartuig, als je eens een leuk dagje uit wilt. Het is een verrassende keuze, maar daarom misschien wel extra leuk om eens voor te kiezen. En door een vaartuig te nemen waarbij je zelf nog een beetje moet bewegen, zoals bijvoorbeeld bij de huur van een kano of de huur van een waterfiets, werk je ook gelijk aan je conditie. Ideaal. Het leuke is dat je op veel plaatsen een bootje of ander vaartuig kunt huren, zelfs in een drukke wereldstad als Amsterdam.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *