glas online kopen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 

149 glas online kopen

Online glas kopen

Als je voor een project glas wilt kopen, waarom zou je het niet online bestellen? Dit bespaard je een hoop tijd. In één oogopslag kun je alle soorten glas vinden in alle maten. Je hoeft niet ergens heen te rijden en tijd in een winkel te besteden. Het online kopen van glas kan zeer gemakkelijk en snel. Online zijn verschillende soorten glas te bestellen. Je kunt enkel glas kopen voor in huis, voor fotolijsten of andere projecten waar ligt glas als basis nodig is. Dubbel glas en isolatieglas kun je ook online te bestellen.

Verschillende soorten glas online kopen

Online kun je verschillende soorten glas kopen. Enkel glas, ook wel floatglas genoemd is in verschillende maten verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om het glas op maat te maken. Ontzettend handig als je voor een project glas nodig hebt met een afwijkende maat.

Veiligheidsglas, heet ook wel gelaagd glas, is gemaakt uit twee of meerdere lagen floatglas. Tussen de lagen zit een doorzichtig stukje folie. Als iets tegen het glas aan komt, zal het glas niet in stukken breken. Het glas kan wel vijf keer zo sterk zijn in vergelijking met floatglas. Je kunt dit glas gebruiken voor bijvoorbeeld etalages of voor een serre. Bij hele lange stukken glas, zoals lange ramen bij een overkapping is veiligheidsglas ook wel zo veilig. Hiervoor geldt dat het glas ook dus in alle mogelijke maten verkrijgbaar is. Als je glas wilt die de warmte uit een ruimte houdt, is HR glas een goede optie. Je kunt HR+ en HR++ kopen. In HR glas zit een klein beetje metaal die als isolatielaag functioneert. Dit is om de warmte tegen te gaan. Je kunt dit laagje niet van zien. Dit glas kun je in huis gebruiken of bijvoorbeeld in een camper.

 

Het gemak van online glas kopen 

Het voordeel van glas online kopen is dat je makkelijk en snel het juiste glas kan vinden. Alle soorten glas en maten zijn verkrijgbaar. De kwaliteit is online zeer goed waarbij het natuurlijk niet nodig is om het glas eerst in een winkel te zien. Het glas is immers hetzelfde. Je kiest het soort glas, geeft de maten aan en besteld. Als je vragen hebt, is er online altijd wel een chatservice of je kun de klantenservice bellen. Nadat je de keuze hebt gemaakt en besteld hebt, kun je het hele proces kun je online makkelijk volgen. De bezorgservice is zeer betrouwbaar. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken over het vervoer.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *