Met een foodtruck aan huis is je feestje pas echt af!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

food truck aan huis

Heb je een gezellig familiefeestje in de planning staan, of een ander feestje of evenement waarvoor je catering wilt boeken, en woon je in de regio Haarlem/Amsterdam? Dan ben je bij Food Warriors aan het juiste adres. Daar hebben ze namelijk een super gaaf concept: Een foodtruck aan huis. In deze foodtruck zal de kok van Food Warriors zelf gaan koken, en jullie zo voorzien van een super verse en heerlijke maaltijd. Als je bij Food Warriors de foodtruck aan huis huurt dan heb je daarbij de keuze uit twee (hele) verschillende keukens, namelijk de oer-Hollandse keuken en de Indonesische keuken. De reden daarvoor is dat de eigenaar van Food Warriors zijn roots zowel in Nederland als in Indonesië heeft liggen. Hij is dus opgegroeid met zowel een oma die hem de lekkerste stampotjes voorschotelde als een oma die de meest verrukkelijke Indonesische rijsttafels voor de hele familie maakte. Hij vond het moeilijk kiezen tussen deze twee, en besloot dus voor zijn catering bedrijf beide opties aan te bieden. Hij beheerst beide keukens dan ook tot in de puntjes, en dus is de enige reden om voor een bepaalde keuken te kiezen simpelweg dat jullie die zelf het lekkerst vinden.

Foodtruck aan huis met Hollandse hapjes

Als je bij Food Warriors aanklopt voor de catering op jullie feestje en je kiest voor de Hollandse keuken, dan kun je daar het volgende van verwachten: Lekkere groentesoepjes met ballen, gestoofde runderlapjes, allemaal heerlijke stampotjes en vlaflip, pudding of stoofpeertjes als toetje. Wat je precies te eten krijg in deze foodtruck op locatie hangt af van het menu dat je kiest. Natuurlijk is daar altijd een beetje maatwerk in mogelijk en heb je dus zelf ook inbreng in wat je voorgeschoteld krijgt. Neem dus vooral even contact met de op om te bespreken of ze kunnen maken wat jij in gedachte hebt.

Indonesische catering in regio Haarlem

Als je de Hollandse keuken nu wel zo’n beetje kent en je wilt je gasten iets uniekers aanbieden, dan zou ik kiezen voor de Indonesische catering bij Food Warriors. Dit menu lijkt in de verste verte niet op het oer-Hollandse menu, maar dat is natuurlijk ook de bedoeling. Er worden onder andere gerechten geserveerd als nasi goreng. gado gado en goreng boontjes, maar ook rendang en atjar smoor staan op het menu. Ook bij de Indonesische keuken heb je de keuze uit verschillende menu’s. En uiteraard worden deze allemaal geserveerd met kroepoek en diverse, heerlijk geurende Indonesische sausjes, zoals de authentieke pindasaus die we ook wel satésaus noemen. En of je nu voor de Hollandse of de Indonesische keuken kiest, alles wordt vers bereid in die gave foodtruck, en ter plekke geserveerd aan je gasten. Hoe origineel wil je het hebben?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *