Hoe geef ik mijn huis een upgrade?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Woonwinkel Hilversum

Een woonwinkel in Hilversum heeft deze week weer een nieuwe lading spul binnen gekregen. Vele mensen hebben nu niet veel te doen, omdat ze dus veel thuis werken en eigenlijk alles thuis doen. Hierdoor raken ze vaak verveeld op hun oude meubilair en huisgadgets. De woonwinkel in Hilversum is dus perfect om het huis een upgrade te geven. Je kunt hier bijvoorbeeld een nieuw tapijt, een nieuw keukenblad, een nieuwe bank, of een nieuwe vloer halen. Ook zijn er verschillende adviseurs die gaan kijken wat ze in het huis vinden passen en wat het huis nodig heeft. Ook zijn er verschillende computerprogramma’s waar ze dit mee kunnen in programmeren. Je kunt dan dus precies zien hoe bijvoorbeeld het nieuwe keukenblad of de nieuwe bank staat in het huis. Je kunt dan later in het programma nog de kleur of de lente aanpassen. Hierna wordt alles op maat gemaakt en ziet je huis er weer een stuk nieuwer uit. Mensen die vaak willen verhuizen, maar dit eigenlijk niet kunnen bekostigen doen dit vaak. Ze komen er later ook vaak achter dat het niet aan het huis ligt, maar wat er allemaal in het huis staat.

Botsende gezinnen

Wel wordt er gezien dat er veel reuring is met de gezinnen. Meer dan normaal in ieder geval. Omdat de gezinnen vaak de hele dag op elkaars lip zitten, zijn er ook een stuk meer irritaties. Normaal gezien gaan de ouders vaak naar hun werk en de kinderen naar school. Omdat de ouders nu naast hun werk, ook nog de kinderen les moeten geven is dit een enorme belasting voor zowel de ouders als de kinderen. Hierdoor ontstaat sneller ruzie en loopt het vaker uit de hand. Zo heeft Jeugdzorg het drukker dan ooit en worden er veel pleegkinderen aangeboden.

Hilversum of Hillywood?

Hilversum wordt ook wel gezien als het Hollywood van Nederland. Grote bedrijven zoals RTL, NOS en Talpa zit gevestigd in Hilversum. Hier worden dus allemaal verschillende programma’s gemaakt. Ook in de Corona tijd is dit een lastige tijd voor de TV wereld. Zo kunnen er geen liveshows meer gemaakt worden met publiek erbij en moet een praat tafel gepaste afstand worden gehouden. Ook kunnen de Nederlandse series kunnen nog niet van start. Dit is omdat de 1,5 afstand niet gewaarborgd blijven en is het dus onmogelijk om deze serie’s op te nemen. Wel wordt gezien dat de kijkcijfers enorm omhoog gaan. Mensen blijven vaker thuis en zetten dus sneller de TV aan. Zo had het programma Beau en dubbele aantal kijkcijfers dan de maand ervoor en Veronica Inside zelfs het 3 dubbele. Dit komt ook, omdat de mensen in deze tijd een stuk vaker vrij zijn en minder doen in hun dagbesteding.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *