Babymassage

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Shantala babymassage Zaandam

Je hebt vast weleens gehoord dat het masseren van je baby goed is tegen krampjes en andere ongemakken. Meestal probeer je maar iets en kijk je hoe je kind daarop reageert. Of wellicht ben je meer een lezer en heb je alle boeken over kindermassage al gelezen. Welnu, lees niet verder en kijk eens naar Shantala babymassage Zaandam. Deze babymassage wordt gegeven in de vorm van een cursus en is geschikt voor iedereen die een diepere band met zijn of haar kind wil.

Shantala babymassage

De naam Shantala babymassage is afkomstig van Indiase moeders, die gaven hun kinderen al vanaf hun geboorte deze massage. Wat het inhoudt is dat je leert om een diepere connectie te krijgen met je kind. Wellicht vind je het moeilijk om sommige huilsoorten uit elkaar te houden en weet je niet wanneer je kind bijvoorbeeld eten moet of een schone luier. Juist door deze massage leer je jouw kind beter kennen.

Vertrouwen voor ouders

De massage is dus niet alleen goed voor het kind, de ouder doet er ook voordeel mee. Je krijgt meer vertrouwen in je ouderschap en wordt zelfverzekerder voor de toekomst. Je leert of je kind meer van buik- of rug massages houdt of juist beide als voorkeur heeft. Tevens zal je er natuurlijk niet alleen voor staan in deze cursus, de instructrice zal je elke stap van de weg bijstaan.

Babymassage doelgroep

De doelgroep van de Shantala babymassage Zaandam reikt verder dan alleen ouders. Heb jij bijvoorbeeld ouders, zussen of broers die vaker oppassen en het spannend vinden en/of de baby beter willen leren kennen? Ook dan is deze cursus zeer geschikt. Geef het ze cadeau of wissel af met elkaar. Zo kan je niet alleen leren van elkaar maar samen leren van en over de baby. Het is enorm fijn om gemasseerd te worden als kind en als je zo in de watten wordt gelegd door je lieve familie, kan je sneller opgroeien in veiligheid en zelfvertrouwen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *