Je auto professioneel laten reinigen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

123 autopoets terneuzen

Wat zijn de redenen om je auto professioneel te laten reinigen? Als je bijvoorbeeld je auto wilt verkopen dan blijkt uit onderzoek dat een schone auto de inruilwaarde verhoogt. Of je moet als zakenman of vrouw netjes bij je klant verschijnen, dan telt je auto ook zeker mee en niet alleen je kleding. Een bedrijf waar je je auto professioneel kan laten reinigen is Autopoets Terneuzen. In dit artikel zetten we de verschillende opties voor het professioneel laten schoonmaken van je auto op een rijtje.

Auto laten wassen

Door het laten wassen van je auto zorg je dat de buitenste laag van je lak gereinigd wordt. Dit is de blanke laklaag. Bij het inschakelen van een professioneel bedrijf hoef je zelf niet al die dure poetsmiddelen aan te schaffen. Met huis, tuin en keukenmiddeltjes heb de kans dat je de laklaag beschadigt. Dit brengt je natuurlijk meer slechts dan goeds en dat is niet iets wat je wilt. Een professioneel bedrijf maakt ook gebruik van speciale poetsmiddelen, zoals sponsen en microvezel doeken waarbij je er zeker van kan zijn dat er geen krassen ontstaan. Daarnaast kan je ervoor kiezen om je interieur te laten reinigen. Dit is altijd een vervelend en onhandig karweitje, omdat het vuil vaak verstopt zit in allerlei kleine hoekjes waar je moeilijk bij kunt komen. Ook kan je bijvoorbeeld hars van bomen laten verwijderen of vogelpoep om zo te voorkomen dat dit de laklaag ernstig aantast. Niemand zit op een roestplek te wachten.

Je auto laten poetsen

Met poetsen kan je de buitenste laklaag herstellen als hier lichte krassen inzitten. Ook word de glans hersteld. Bij het poetsen wordt gebruik gemaakt van aparte poetsmiddelen die niet ontvettend werken zoals degene die gebruikt worden bij het wassen van je auto. Het wordt afgerond met een zachte poetspad en een poetsmachine. Je auto droogt hierdoor vlekvrij op en de kleine krassen worden verwijderd.

Je auto laten polijsten

Als je kiest om je auto te laten polijsten worden ook de diepere krassen die zich bevinden in de diepere laklagen verwijderd. Bij polijsten wordt de lak lichtelijk opgeschuurd en geëgaliseerd. Door het egaal maken van de lak kan het licht er weer beter op reflecteren en gaat de auto meer glanzen. Ook ernstige beschadigingen die al aanwezig zijn door bijvoorbeeld vogelpoep kunnen hiermee verholpen worden. De verkleuringen worden door middel van het polijsten weggewerkt. Als de beschadiging in de grondlaag van de lak zit kan helaas polijsten je ook geen oplossing meer bieden. Om deze reden is voorkomen beter dan genezen!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *