Heerlijk eten in het restaurant in Vlaardingen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

restaurant vlaardingen

Gezellig uit eten met vrienden en familie is iets dat veel mensen van tijd tot tijd doen. Je kan weer eens een nieuwe kaart uitproberen bij je favoriete restaurant, of je kan kijken naar een restaurant waar je nog nooit bent geweest. Dat laatste is natuurlijk heel leuk wanneer je in een andere stad verblijft. Denk bijvoorbeeld eens aan het restaurant Vlaardingen. Bij dit restaurant heb je niet alleen heerlijk eten en een gezellige sfeer, de locatie zelf is ook heel uniek. Je eet namelijk in een oude watertoren! Hierdoor heb je ook een heel mooi uitzicht vanaf een grote hoogte. Het is een heel goed idee om eens een etentje in dit restaurant cadeau te geven aan iemand. Als je eerst eens wilt komen kijken, is het ook mogelijk om gewoon een drankje te doen in dit restaurant. Er staat van alles en nog wat op de kaart, dus je kunt altijd iets bestellen waar je echt zin in hebt. Probeer ook vooral eens iets dat je nog niet eerder hebt gehad. Wanneer je een uitgebreid diner hebt, is het leuk om meerdere gangen met vrienden te bestellen, zodat je gezellig lang kunt tafelen.

Hoge kwaliteit eten in het restaurant in Vlaardingen

Dit restaurant in Vlaardingen is extra speciaal, omdat je er ook kunt slapen. Deze voormalige watertoren is helemaal gerenoveerd in de jaren ’50 en er zijn verschillende appartementen gebouwd. Hierdoor is een bezoekje aan deze watertoren des te leuker, want je kunt nu ook een weekendje weg plannen met je vriend of vriendin. Heel leuk voor een speciale gelegenheid. Ook is dit restaurant heel geschikt voor een chic diner. Kijk dus vooral van te voren even wat er allemaal mogelijk is en zorg dat je snel een reservering maakt. Veel mensen boeken al van te voren, zodat ze zeker weten dat ze een tafeltje hebben. Vooral wanneer je met een groep vrienden gaat of met de hele familie en dus een grote tafel nodig hebt, is het verstandig om snel te reserveren.

Geniet van de zon op het terras

Wanneer je in de zomer op het terras wilt zitten, is het ook heel goed mogelijk om naar dit restaurant in Vlaardingen te gaan. Er is namelijk een heel mooi terras bij de watertoren waar je kunt genieten van het mooie uitzicht. Een weekendje in deze omgeving zorgt voor veel rust en heerlijk eten in het restaurant.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *