Glashandel Soest: vervang je enkel glas door dubbel of HR++ glas

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

glashandel

Wie graag bespaart op zijn of haar energierekening of rekening wil houden met het milieu, kiest natuurlijk voor dubbel glas. Wist je dat er tegenwoordig steeds betere kwaliteit ruiten op de markt komen? HR++ glas bijvoorbeeld. Als je oude woning, bedrijfspand of winkel nog beschikt over enkel glas of oud dubbel glas, is het zeker de moeite waard eens te kijken naar nieuwe ruiten. Dat doe je met een erkende glashandel. Bijvoorbeeld een glashandel in Soest, zoals De Glaswacht. Ook als je specifieke glasproducten nodig hebt, zoals spiegels op maat, is het verstandig contact op te nemen met een professionele glashandel.

Keuzemogelijkheden ruiten en maatwerk bij Glashandel Soest

Als je kiest voor nieuwe ruiten bij Glashandel Soest kun je kiezen voor HR++ dubbel glas. Dit type glas is voorzien van folie en een luchtlaag, zodat het glas extra goed isoleert. Het beschikt over de hoogste isolatieklasse in zijn soort. Daarnaast kun je ook terecht voor brandwerend glas, etalageruiten en spiegels op maat. Wil je bijvoorbeeld een winkel inrichten met wandvullende spiegelruiten? Dan kan een erkende glashandel zoals Glashandel Soest je daarbij helpen.

Energiezuinig en duurzaam

Het spreekt vanzelf dat dit soort glas lang mee gaat en je niet alleen goed beschermt, maar ook zorgt voor betere isolatie. Dat betekent dat ruimten in de zomer minder snel opwarmen en in de winter juist prettig warm blijven. Het binnenklimaat wordt gelijkmatiger, zonder tochtstromen. Ook de ramen zelf geven weinig tot geen kou af. Prettig voor in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Bedrijven of consumenten die graag willen investeren in een duurzame toekomst doen er goed aan eens te kijken naar de ruiten in hun woning of bedrijfspand. Vaak levert het vervangen van enkel glas ruiten al een enorme energiebesparing op. Bovendien hoeft er weinig aan het pand te gebeuren als de ruiten vervangen worden. Daarbij zijn de kosten relatief laag tegenover een korte terugverdientijd.

Veilig wonen en werken

Als veiligheid belangrijk is, zijn inbraakwerend en kogelwerend glas ook een optie. Deze ruiten zijn voorzien van een speciale coating en worden zo gemaakt dat het glas niet versplintert bij beschadigingen. Bij sommige producten is het mogelijk zonwerende eigenschappen toe te voegen. Ook de inbraakwerende en kogelwerende ruiten isoleren beter. Alle typen ruiten zijn voorzien van één of meerdere lagen folie en lucht tussen twee dikke glasplaten.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *