Biljart scorebord app

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

34 Biljart scorebord app

Met een biljart scorebord app kan je de stand en scores tijdens een potje biljarten goed, snel en handig bijhouden, zonder dat je bij elke beurt je hoofd moet breken over de getallen. Hiermee verhoog je dus het speelplezier, want jullie hoeven je alleen nog maar te focussen op het spelen van biljart. Men hoeft ook niemand meer uit te zoeken die de score bijhoudt. Dit is toch altijd een vervelend iets waar niemand op zit te wachten. Die doet de applicatie gewoon. Maar zo’n app kan vaak nog veel meer. Bij een biljart app is het bijvoorbeeld vaak mogelijk om de hoogste serie, het moyenne, de caramboles, de sets, de legs, de puntenlijst en de nabeurt bij de houden. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om bepaalde mogelijkheden uit te zetten, zodat deze niet afleiden als je er toch niks mee doet.

Onmisbare applicatie

Met een biljart scorebord app behoort het bijhouden van de scoren met biljarten dus tot de verleden tijd. Op deze manier geniet iedereen in de groep gewoon van het potje en hoeft niemand extra na te denken over de score, punten, de sets, de legs et cetera. Het is slechts een kwestie van wat gegevens invoeren en de app doet de rest. Je hebt er daarna geen omkijken meer naar. Vaak bieden dit soort applicaties ook mogelijkheden om andere sporten bij te houden, zoals dartscores. Daarnaast is er tevens vaak een digitale stopwatch en digitale dobbelsteen aanwezig. Dit soort extra’s maken deze applicaties onmisbaar voor een ontspannen avondje met vrienden en/of familie.

Vaak extra mogelijkheden in de applicatie

De verschillende legs, sets en scores worden met een biljart scorebord app dus allemaal bijgehouden. Vaak zijn er nog een hoop extra mogelijkheden, afhankelijk waar je behoefte aan heeft. Je kunt dan denken aan het invoeren van spelersnamen, de achtergrondkleur van de applicatie veranderen zodat deze past bij de kleuren van je club, streamingsmogelijkheden voor de mensen thuis, een camera en dat soort dingen meer. Informeer daar zeker naar als je van plan bent om zo’n soort applicatie aan te schaffen. Kortom, met een handige darts scorebord applicatie hoef je nooit meer een duur, fysiek, scorebord te kopen, want je downloadt de app gewoon op je smartphone of tablet. Dat is alles. Na het invoeren van de scores, doet de applicatie namelijk de rest. Het speelplezier wordt hiermee verhoogd, want je hoeft alleen nog maar je hoofd te breken over of een bepaalde stoot het gewenste resultaat zal opleveren of niet.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *