Wat is bio energetische therapie precies?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

29 Bio energetische therapie

Veel mensen vragen zich af wat bio energetische therapie precies is, en wat het voor je gezondheid kan betekenen. Bij Praktijk True Colors kunnen ze je er alles over vertellen. Daar bieden ze namelijk energetische therapie aan in hun praktijken in hun beide praktijken, namelijk in Middelburg en Capelle aan de IJssel. Een behandeling bio energetische therapie is perfect voor mensen die zich uit balans voelen, of dat nu fysiek of mentaal is. Deze behandeling richt zich namelijk op het herstellen van het evenwicht in het lichaam, wat gebeurt met diverse methodes.

Hoe werkt bio energetische therapie?

Als je bij Praktijk True Colors aanklopt voor behandelingen bio energetische therapie zul je merken dat de focus ligt op verschillende aspecten, waarvan de belangrijkste het meten van je energie met behulp van een bioresonantie apparaat. Met dit apparaat kan op de uiteinden van de vingers en de tenen gemeten worden hoe de energie in de betreffende meridiaan stroomt, en kunnen eventuele blokkades direct worden hersteld. Een bioresonantie apparaat beschikt over een ontelbaar aantal energetische programma’s, die bepaalde trillingen door je lichaam sturen. Deze trillingen zijn als het ware de bio energetische therapie. Als je lichaam namelijk klachten vertoont trilt het op een andere wijze dan wanneer het volledig gezond zou zijn. Heel simpel gezegd is een hoge trilling beter dan een lage. Dit wil namelijk zeggen dat je in balans bent, en dat alle energie in je lichaam goed stroomt.

Wat kost bioresonantie therapie?

Bio energetische therapie is niet zo duur als je zou denken, en bovendien zijn er veel verzekeraars die de behandelingen bij Praktijk True Colors (deels) vergoeden. Je moet daarvoor meestal wel aanvullend verzekerd zijn. Veel mensen vinden het lastig om geld uit te geven aan dit soort alternatieve geneeswijzen, maar bedenk je dat ziek zijn eigenlijk veel duurder is. Als je lichaam uit balans is heb je niet genoeg energie om bijvoorbeeld te werken of met je kinderen te spelen. Misschien slaap je ook slecht, of ervaar je veel stress. Bioresonantie therapie kan je dan helpen terug in balans te komen en je weer energiek en fit te voelen. Dit is het voor veel mensen meer dan waard, omdat ze al na enkele behandelingen verschil voelen, en er zelfs klachten verdwijnen waar ze door de loop van de jaren aan gewend waren geraakt. Het is een hele prettige therapie, die bewezen effectief is, ondanks het alternatieve karakter ervan. Voel jij je dus ook niet helemaal in balans en voel je dat je meer uit je gezondheid kunt halen? Neem dan snel contact op met Praktijk True Colors in Middelburg of Capelle aan de IJssel, en kijk wat deze behandelingen voor jou en je gezondheid kunnen doen!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *