Kun jij de deur niet uit? Dit komt nu allemaal naar je toe

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Computerhulp aan huis

Vroeger kwamen de melkboer, bakker en buurtwinkel aan huis. Daar kwam verandering in toen de grote supermarkten werden geopend. Nu moest iedereen daar zelf naar toe om boodschappen te halen. Echter lijkt het erop dat de tijden weer aan het veranderen zijn. Mensen werken nu veel meer aan huis. Door de drukke levens hebben ze amper nog tijd om winkels te bezoeken. De moderne ondernemer of retailer speelt hier handig op in door producten en diensten bij mensen aan huis te leveren. 

#1 Reparatie aan je computer of laptop 

Heb jij geen auto en vind je het geen fijn idee om je laptop of computer mee te nemen op de fiets? Niet nodig! Er is gelukkig nu Computer hulp aan huis. Deze handige man heeft veel verstand van het binnenwerk van computers. Het enige wat je hoeft te doen is een dag en tijd af te spreken. De computer kan worden gemaakt waar je bij staat. Als het echt te moeilijk is om gelijk op te lossen, dan neemt de computerhulp het mee. Na reparatie wordt de computer weer bij jou thuis bezorgd. Heel handig en makkelijk dus!

#2 De fietsenmaker aan huis 

Het is onhandig om je fiets te verslepen naar de fietsenmaker als deze stuk is. Je moet er ook maar net tijd en zin in hebben. Gelukkig komt de fietsenmaker nu ook aan huis om je fiets te repareren. Het systeem is hetzelfde als met de computerhulp. Bij complexe schade wordt je fiets even meegenomen. Als die klaar is, komt de fietsenmaker je gerepareerde fiets weer brengen. 

#3 Supermarkt op de stoep 

De supermarkt die niet aan bezorging doet loopt achter in de tijd. Drukke huishoudens vinden de bezorging van eten ideaal. Je hoeft alleen je favoriete producten in je digitale winkelmandje te gooien en alles af te rekenen. Binnen een mum van tijd wordt het eten bij jou bezorgd. 

#4 De thuiswinkel 

De thuiswinkel is echt ideaal voor als je echt niet van winkelen houdt. Je bestelt datgene wat er leuk uitziet en je kan het thuis passen. Geen lelijke effecten van de pashokjes in de winkels dus! Die tijden zijn voorbij. Bij heel veel winkels is het mogelijk om binnen 30 dagen te retourneren. 

#5 Thuis uit eten 

Wil jij thuis een driegangenmenu opdienen, maar heb je geen zin om te koken? Laat dan je lekkere maaltijd bezorgen. Een pizza kan natuurlijk ook. Het is maar net waar je zin in hebt. Het zijn fijne tijden met al die bezorgmogelijkheden. Dat is één ding wat zeker is. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *