Een avondje uit met je date? Sla dit dan zeker niet over!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

acrylnagels breda

Je zou het niet altijd zeggen, maar ook een avondje uit met je date kan een hele onderneming zijn. Zeker als je al een beetje verliefd bent, wil je als vrouw graag tot in de puntjes verzorgd zijn. Laat dus niet de kans liggen om een avondje te stralen. Hou er dan ook rekening mee dat er veel geregeld moet worden. Wil je een lijstje bij de hand, om er zeker van te zijn dat je niets vergeet voor die leuke date. Lees dan vooral dit artikel. Hier staat alles voor je op een rijtje. 

#1 Laat je nagels doen

Verzorgde handen en nagels zijn heel erg belangrijk. Bij acrylnagels Breda kun je je nagels laten stijlen. Acryl lak blijft lang zitten. Door de topcoat hoef je niet bang te zijn dat het snel loslaat. Je hebt dus wekenlang mooie verzorgde handen en nagels. Nagellak staat heel erg vrouwelijk. Met die vrouwelijke energie pak je die leuke man sneller in. Sla een bezoek aan de nagelstudio dus zeker niet over. 

#2 Ga naar de kapper

Mooi en verzorgd haar is de kroon op het hoofd van elke vrouw. Je voelt je echt een koningin als het weer mooi geknipt en geverfd is. Wil je iets heel anders doen met je haar? Wacht er dan toch nog even mee. Het kan zijn dat je helemaal niet comfortabel bent met je nieuwe coupe. Dan wordt de date avond ook heel ongemakkelijk. Kies dus iets waarvan je zeker weet dat je je er lekker bij voelt. 

#3 Zoek een nieuwe outfit 

De man regelt natuurlijk het restaurant, maar als vrouw kun je zeker vragen wat de dresscode van de gelegenheid is. Underdressed zijn is ongeveer de grootste nachtmerrie die je je maar kan voorstellen. Het maakt dus zeker wel uit of je casual gekleed kan gaan of dat je je cocktailjurk uit de kast moet trekken. 

#4 Make-up on fleek 

Mooie make-up hoort ook bij een prachtige outfit. Ben je er niet zo handig mee? Vraag dan aan een vriendin die dat wel is, of zij je op wil maken. Je kan ook YouTube tutorials volgen van een bekende beautyvlogger. Nikkie Tutorials is echt een aanrader. Laat dit stukje er dus zeker niet bij zitten. 

#5 Mooie lingerie onder je kleding 

Het hangt natuurlijk een beetje van de fase af waarin jij verkeert met je date. Weet je zeker dat de avond bij hem thuis of in een hotel eindigt? Zorg dan voor mooie lingerie onder je kleding. Dat is de kers op de taart van je spannende date-outfit. Heel veel plezier!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *