Dit mogen we straks weer doen na de quarantaine: 5 tips

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ontspanning

We hebben allemaal onze vrijheid gemist de afgelopen twee maanden. De dingen die voor ons zo vanzelfsprekend leken, waren helaas niet meer mogelijk. Ergens koffie drinken, lekker uit eten, naar de sportschool of naar de kapper. We hebben het allemaal moeten missen. Gelukkig komen er weer betere tijden aan. De regering heeft aangekondigd dat de intelligente lockdown er langzaam maar zeker vanaf gaat. Vanaf 1 juni mogen we weer naar buiten voor verschillende activiteiten. Hieronder vind je een aantal dingen die zeer binnenkort weer mogelijk zijn. Geniet ervan!

#1 Een ontspannen massage

Als je in de afgelopen tijd niet veel mensen hebt gezien dan heb je zeer waarschijnlijk ook een stevige knuffel gemist. Heel veel mensen hadden zelfs last van huidhonger. Dat zijn de emotionele klachten die je kan krijgen bij een tekort aan fysiek contact met andere mensen. Een ontspannen massage bij Massage Teylingen kan de pijn van de huidhonger gelukkig weer een beetje verzachten.

#2 Naar de schoonheidssalon

Loop jij nu rond met uitgroei, veel te lange haren of afgebladderde nagels. Geen paniek! De schoonheidssalons zijn onlangs weer geopend. Nu kun je lekker je afspraken boeken voor de kapper, de nagelstudio en de schoonheidssalon. Geef jezelf maar eens een flinke opknapbeurt. Je hebt het verdiend.

#3 Uit eten gaan

Vind jij het heerlijk om restaurantjes te verkennen en buiten de deur lekker een hapje te eten? Ook dat is gelukkig weer mogelijk. Vanaf 1 juni mogen de restaurants weer open. De ervaring zal wel iets anders zijn, want de andere bezoekers van de zaak zitten iets verder van je weg dan gebruikelijk. Het fijne is wel dat je kan genieten van een etentje buiten de deur.

#4 Naar de bioscoop

Ook filmliefhebbers kunnen weer hun hart ophalen. De bioscopen zijn weer geopend. Je hebt zelfs alle ruimte, want de zalen laten maximaal 30 bezoekers toe. Je bent er dus nu als eerste bij om die mooie kaskraker van een film te bewonderen.

#5 Op bezoek bij familie en vrienden

Last but not least: heel veel mensen hebben hun familie en vrienden gemist. Tijdens de quarantaine periode belden heel veel mensen via Zoom, Skype of whatsapp. Gelukkig mogen we elkaar weer allemaal in het echt zien. Zelfs feestjes of bijeenkomsten tot een maximum van 30 man zijn weer toegestaan. Claim dus vooral je knuffels van de mensen van wie je houdt. Hopelijk komt de Corona crisis nooit meer terug.

Wat ga jij straks als eerste doen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *